Árajánlatkérés Kapcsolat
3 az 1-ben kézszárító és csaptelep Katt ide
Minőségi kordonoszlopok Katt ide
Bankett, konferencia és rendezvény bútorok széles választéka Katt ide
Új fejlesztésű kézbedugós kézszárító: Katt ide
Szemetesek, kukák, hamutálak széles választéka Katt ide
Kiváló anyagú, finom tapintású frottír temékeink Katt ide
Minőségi evőeszköz és porcelán kínálatunk Katt ide
Szálloda és Étterem ellátó áruházaink Katt ide
Főoldalra / Front Office Termékek

Akciós kulcskoloncok már 2.593 Ft/db-tól

Minőségi kulcskoloncok szállodák részére, azonnal elvihető raktárról.

4 találat a következő kifejezésre: kulcskolonc

Akciós:
Kiemelt:

kolonc02

Szállodai kulcstartó részletes leírása

Szállodai kulcstartó
Részletek

Cikkszám: kolonc02

Gyártó: Hoteltermekek2023 / Raktár

Műszaki paraméter(ek): 11, 5cm

Termék leírása: Ezüstszínű eloxált alumíniumból, egyik oldalán feketeszínű gravírozott számokkal, készült szállodai kulcstartó vagy a szlengben kulcskolonc, gumi ajtóvédővel, az Önnek szükséges tetszőleges számokkal, maximum 3 számjegyig. Lehetséges mindkét oldalra gravírozott számokkal is rendelni vagy szállodanévvel vagy mindkét opció lehetséges, erre vonatkozóan kérje ajánlatunkat. A feltüntetett ár egy oldalon a három számmal készült verzióra érvényes. Hossza 11, 5 cm, átmérője 3, 5 cm. A 3 karakter gravírozása benne van az árban.

Megjegyzés: Silver anodized aluminum, with black engraved numbers on one side, this is a hotel keychain or, as it s colloquially called, a key fob. Equipped with a rubber door protector, customizable with any numbers you need, up to a maximum of 3 digits. It s possible to have numbers engraved on both sides, or with the hotel na

Lista ár: 9 135 Ft

kolonc04

Szállodai kulcstartó részletes leírása

Szállodai kulcstartó
Részletek

Cikkszám: kolonc04

Gyártó: Hoteltermekek2023 / Raktár

Műszaki paraméter(ek): 10cm

Termék leírása: Ezüstszínű eloxált alumíniumból, egyik oldalán feketeszínű gravírozott számokkal, készült szállodai kulcstartó vagy a szlengben kulcskolonc, gumi ajtóvédővel, az Önnek szükséges tetszőleges számokkal, maximum 3 számjegyig. Lehetséges mindkét oldalra gravírozott számokkal is rendelni vagy szállodanévvel vagy mindkét opció lehetséges, erre vonatkozóan kérje ajánlatunkat. A feltüntetett ár egy oldalon a három számmal készült verzióra érvényes. Hossza 10 cm, átmérője 3, 5 cm. A 3 karakter gravírozása benne van az árban.

Megjegyzés: Silver anodized aluminum, with black engraved numbers on one side, this is a hotel keychain or, as it s colloquially called, a key fob. Equipped with a rubber door protector, customizable with any numbers you need, up to a maximum of 3 digits. It s possible to have numbers engraved on both sides, or with the hotel name.

Lista ár: 9 135 Ft

kolonc01

Szállodai kulcstartó részletes leírása

Szállodai kulcstartó
Részletek

Cikkszám: kolonc01

Gyártó: Hoteltermekek2023 / Raktár

Műszaki paraméter(ek): 11, 5cm

Termék leírása: Aranyszínű eloxált alumíniumból, egyik oldalán feketeszínű gravírozott számokkal, készült szállodai kulcstartó vagy a szlengben kulcskolonc, gumi ajtóvédővel, az Önnek szükséges tetszőleges számokkal, maximum 3 számjegyig. Lehetséges mindkét oldalra gravírozott számokkal is rendelni vagy szállodanévvel vagy mindkét opció lehetséges, erre vonatkozóan kérje ajánlatunkat. A feltüntetett ár egy oldalon a három számmal készült verzióra érvényes. Hossza 11, 5 cm, átmérője 3, 5 cm. A 3 karakter gravírozása benne van az árban.

Megjegyzés: Golden anodized aluminum, with black engraved numbers on one side, this is a hotel keychain or, as it s colloquially called, a key fob. Equipped with a rubber door protector, customizable with any numbers you need, up to a maximum of 3 digits. It s possible to have numbers engraved on both sides, or with the hotel n

Lista ár: 10 440 Ft

kolonc03

Szállodai kulcstartó részletes leírása

Szállodai kulcstartó
Részletek

Cikkszám: kolonc03

Gyártó: Hoteltermekek2023 / Raktár

Műszaki paraméter(ek): 10cm

Termék leírása: Aranyszínű eloxált alumíniumból, egyik oldalán feketeszínű gravírozott számokkal, készült szállodai kulcstartó vagy a szlengben kulcskolonc, gumi ajtóvédővel, az Önnek szükséges tetszőleges számokkal, maximum 3 számjegyig. Lehetséges mindkét oldalra gravírozott számokkal is rendelni vagy szállodanévvel vagy mindkét opció lehetséges, erre vonatkozóan kérje ajánlatunkat. A feltüntetett ár egy oldalon a három számmal készült verzióra érvényes. Hossza 10 cm, átmérője 3, 5 cm. A 3 karakter gravírozása benne van az árban.

Megjegyzés: Golden anodized aluminum, with black engraved numbers on one side, this is a hotel keychain or, as it s colloquially called, a key fob. Equipped with a rubber door protector, customizable with any numbers you need, up to a maximum of 3 digits. It s possible to have numbers engraved on both sides, or with the hotel name.

Lista ár: 10 440 Ft

Vissza az oldal tetejére